Kanapé Railways

Modellvasút építéshez szükséges dolgokat tárolok itt, ha elvesznének a bookmarkjaim, amikor legközelebb formattálom a firefoxomat.

Friss topikok

  • r.: Emlékbázis Kft-nél szintén. (2008.12.07. 03:57) Vizesmatrica

Linkblog

Asztalépítés

2007.08.11. 09:30 Kanapé2

Ilyen nagy asztalt érdemes több darabból építeni/építtetni. pl 4 db 110*110-es elemből. Egyrészt az eredmény szétszedhető lesz, tehát ki tudod vinni a helyiségből, ha ott valamit csinálni kell pl festés, költözés. Másrészt a kisseb darabokon könnyebb dolgozni is.
Faforgács lemezt ne használj, túl nehéz, és nagyon vízfüggő.

Rétegeltlemezből sokkal könnyebb dolgozni. Az én asztalaim 100*50 mm-esek 60*20mm fenyőléc kerettel és 4-es rétegeltlemez tetővel. (SMDV asztal www.smdv.de) A kereten kívül nincs benne merevítő. Nagyon könnyű rajta építeni, mert mindent könnyen elérsz rajta, és könnyen mozgatható is, mert egy ember elbírja. Az elemeket 3 csavarral lehet rögzíteni egymáshoz.

Az asztalos is megcsinálja a famunkákat, és még az anyagért sem kell külön szaladgálni.

https://www.smdv.de/de/smdvde/187/page/2/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kanape.blog.hu/api/trackback/id/tr13137353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása