Kanapé Railways

Modellvasút építéshez szükséges dolgokat tárolok itt, ha elvesznének a bookmarkjaim, amikor legközelebb formattálom a firefoxomat.

Friss topikok

  • r.: Emlékbázis Kft-nél szintén. (2008.12.07. 03:57) Vizesmatrica

Linkblog

Matiz oldalai

2007.07.31. 23:28 Kanapé2

Képtára: http://matiz.terep.hu/albums.php

Blogja: http://trainmodeller.freeblog.hu/

Nagy spíler ez a pali, gyönyörű az asztala.

Ezt mondja az asztaláról: a pálya ROCO LINE 2.1mm-es ágyazat nélküli sínekbõl épült. A régi PIKO modelleket BRAWA,ROCO,Gützold gyártmányúakra cseréltem. A mozdonyokba ROCO dekódereket építettem, a vezérlés szintén ROCO digital, ROCO Lokmaus2-vel. A kitérõk és a Viessmann jelzõk vezérlése analóg maradt. A kábelezés és kapcsolók ROCO gyártmányúak. A világítást egy Viessmann trafó táplálja. Az épületek POLA, KIBRI, Faller gyártmányúak. Az ágyazat, fák, terep Faller és HEKI gyártmányú. A terepasztalon található közúti jármûvek SES és Herpa gyártmányúak. Az asztal jellegének kialakításánál, a gördülõ anyag kiválasztásánál a fõ szempont volt, hogy a '70-es '80-as évek NDK-jának egy pici részletét szerettem volna modellezni. A felsõvezeték rendszer Viessmann volt. A jobb helykihasználás céljából az asztal nem lábakon állt, hanem egy szekrényt építettünk alá, ami biztosan tartja, emelett rengeteg dolgot pakolhatunk bele. Ez az asztal 2005. márciusában került elbontásra, nagyon sok részét eladtam, az alapot képezõ lapot elajándékoztam.

Szólj hozzá!

Címkék: linkajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://kanape.blog.hu/api/trackback/id/tr19129620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása